Skip Ribbon Commands Skip to main content

Ken Ishiwata

Reflectie
"Muzica este cea mai inalta forma de arta.Totodata fiind si cea mai nobila. Reprezinta emotia umana, capturata, cristalizata, impachetata... si apoi transmisa celorlalti."

By Ken Ishiwata

 

Ken Ishiwata este probabil cea mai influenta personalitate a zilelor noastre din industria audio. Universal recunoscut pentru talentul remarcabil in conceperea unei reproduceri uimitoare a sunetului, punctul sau de vedere si viziunile sale sunt semnalate constant de intreaga lume a presei HiFi - si consumate cu placere de iubitorii de muzica de pretutindeni.

De mai bine de 30 de ani a imbina cu succes pasiunea pentru muzica cu dezvoltarea tehnologica pentru un sunet de inalta calitate.

Ken Ishiwata este implicat direct in proiectarea noilor modele Marantz. Si numai dupa ce obtin acordul lui, produsele sunt lansate in piata. Astfel iubitorii muzicii au parte de o experienta unica.

Editii speciale

Ocazional, descopera un potential crescut la anumite modele de serie. Atunci incepe procesul de optimizare. Aceast proces inseamna mult mai mult decat inlocuirea unor copmonente cheie cu piese mai scumpe; implica o atenta selectie si combinare subtila, testare, ascultare si iar testare. Tot timpul in cautarea solutiei ideale. Remarca, "Ca si orice interpretare muzicala, toti interpretii trebuie sa inteleaga si sa fie capabili sa indeplineasca propriul rol. Nimic mai mult. Nimic mai putin." Cand este obtinuta aceasta armonie, o noua semnatura KI ia nastere.

Unele din cele mai faimoase produse KI din trecut

KI Pearls este o serie speciala ce poarta semnatura KI. Proiectate in 2009 pentru a celebra a 30-a aniversare alaturi de Marantz, ele celebreaza pasiunea pentru muzica si emana emotie din abundenta.

De de Pearl? Deoarece perlele reprezinta darul traditional pentru sarbatorirea aniversarii a 30 de ani - simbol al dragostei, bucuriei, afectiunii si generozitatii.

Astazi, cuvantul "Pearl" (perla) este o metafora pentru ceva foarte rar, delicat si valoros. Si char daca perlele sunt considerate bijuterii, au o forma foarte organica perfecta fiind date de natura, nu construite.

Vezi mai multe detalii despre KI Pearls pe http://www.marantz.com/kipearl


CD-17 Ki

CD-63II Ki

PM-14MKII 17-Ki

PM-17 Ki

PM-66 Ki

PM-7001 Ki

SA-7001 Ki