Skip Ribbon Commands Skip to main content

Marantz 2016 AVR Remote

mai. 02, 2016
Marantz 2016 AVR Remote este cea mai recentă versiune a aplicației de control disponibilă pentru gama actuală de Receivere AV oferită de Marantz.

Alături de multe funcții noi, aplicația beneficiază și de o interfață grafică nouă ce oferă o experență de utilizare în trend cu tehnologiile Smart. 
Noul software permite un control complet al funcțiilor de ultimă oră incluse pe gama actuală de AV Receivere Marantz, ce implică mixul de streaming via internet și procesarea home cinema. 
Poți controla simplu funcțiile de bază prin butoanele Pornit/ Oprit, volum, selectare intrări și setări generale. În plus, prin orientarea telefonului sau a tabletei în modul landscape, vei avea acces la o funcție nouă  ce îți permite să cauți cu ușurință fișierele audio stocate în rețea sau să să navighezi prin colecțiile de muzică disonibile pe aplicațiile de streaming audio online. În același timp, ai pe ecran informații despre piesa ascultată în acel moment și coperta albumului.


Cu playerul disponibil în aplicație poți configura cu ușurință propriile playlist-uri în timp ce asulți muzică. Le adaugi pur și simplu cu Drag & Drop în lista de redare. Pentru control ai la dispoziție butoanle Ascultă acum (”Play Now”), Ascultă următoarea piesă (”Play Next”), Ascultă următoarea piesă și înlocuiește lista de redare (”Play Next and Replace Queue”) sau Adaugă piesa la finalul listei de redare ("Add to End of Queue"). La final poți salva playlist-ul creat și să îl asculți cu altă ocazie. 
Marantz 2016 AVR Remote este o aplicație ce îți integrează telefonul sau tableta în sistemului audio-video. "Because Music Matters"
*(modele compatibile : AV7702mkII, SR7010, SR6010, SR5010, NR1606, NR1506; pentru modele mai vechi utilizați versiunea anterioară ”Marantz Remote App”)